and i'm in panic !





jag packar som en galning inför resan lämnar lägenheten kvart över 5 i morgon bitti, ska bli jäte kul lite orolig över min förkylning och min nacke men messt av allt ser jag fram i mot upplevelsen jag tror det kommer bli fantastisk! Börja gråta i dag när kärleken åkte haha han kommer tillbaka snart men det är som mitt hjärta förbereder sig att vara ifrån honom antar att det är en naturlig reaktion kanske lite små töntigt men endå.

nu måste jag fortsätta, kärlek till familjen i skåne.


darn

Ditt ska jag nu på morgonen på en akut tid, min nacke har fastnat och jag har skrikigt och lipat om vartanat i timmar nu, helt brutal smärta och jag som ska åka till usa om en vecka .

 

Det regnar i mitt hjärta nu.


hey




Här e lite bilder från veckan när jag arvid kärleken och kajsa var i väg och spela biljard. Helgen har varit lugn som attans i dag har jag ont i huvet som fasen blaj! I dag ska jag laga färsbiffar me kokt potatis och massa stekt lök jam! Saknar mamma och pappa jätte mycket och vill åka till skåne på bums men det får bli efter usa!

kärlek

 

 


it's cold mammis ;)


Min vinterjacka som jag hat i min ägo i säkert 3år minst sjunger på sin sissta vers dunet läcker och där e håll i armarna och i fickorna, och nu har jag hittat dena fantastiska jacka som är super varm, snygg och dessutom till ett väldigt bra pris. Jag måste ha en ny jacka innan usa för där är kallare än i sverige och en varm vinter jacka är ett måste så ,,,,en för tidig julklapp hade varit mycket behövligt. Jag kan givetvis betala en del själv när min lön kommit, men jag fryser nu!!!


  • Jacka
  • Damstorlekar
  • Fodrad
  • Längre modell
  • Fyra ytterfickor
  • Pris 899kr

  • i feel the earth move



    Här är kommer lite bilder från min födelsedag, som innehöll kärleken och jag










    Philadelphia

    så där ja, nu sitter jag här och vet att jag ska åka i går grätt jag och hade panik men nu har jag fjärilar i magen och en jädra jädra annama! Vi åker och jag åker själv tillbaka ensam från newyork och sover en natt ensam på hotel men va fan jag är så trött på att min räddsla hindrar mig herre gud jag ska åka till usa och jag är lycklig och allt är betalt för, kan det bli bättre! Philli here i go och jag hoppas att du håller mig i handen på vägen tillbaka till kärleken som kommer vänta på arlanda.


    HAPPY B-DAY TO ME







    i dag skulle vi till skansken men det visade sig att dom stängde tidigt så vi hinner inte , kärleken kom pressis hem och gissa vad HAN SOVER, blir galen jag förstår att han är trött men jag fyller ju år, nu ska det hoppas i sängen och funkar inte det blir det kall vatten!



    RSS 2.0