my love



Jag firar kärleken en kväll som denna.


i love this, jazz i do.





Andra avenyn varvat med att koka potatis, vilken kanon kväll.



24:00

Igenligen sover jag nu, jag lovar





i've got it?



Dagen fylld med sol och stor städande , tråkigt men sant, dock blir det lång promenad med kärleken när han repat klart.


le skog!



Vi ska åka till ekerö, jag och kärleken och hans bror. Deras stora sysster bäbis och pojkvänn bordär långt ute i skogen i ett jätte myssigt litet hus pressis vid vattnet.
Vi ska gå i skogen och jag har fjärliar i magen över att äntligen slippa se dessa förbannade höghus och storslagna vägar som omger oss ,  frisk luft i lungerna är den enda medecinen.
Men men vi skulle åkt för över en timme sedan och jag bara väntar och väntarblir galen.



i'm done.



Andra dagen utan cigg tungt som attans men jag vill inte vara en rök kärring, jag vill tro att jag är bättre än så.



hell-o

bra dagen bra dag!
Nu andra avenyn bra kväll!

Min kärleken är den vackraste som finns.

puss

let's get this party started


Jag är party fixad men mår inte bra fortfarande förkyld trött och almänt dryg, apa. Men jag vill värkeligen gå på 30års kalaset det kommer bli just det KALAS!

 


i ain't got nothing.

Förlåt mig, kan du göra det igen.

Bara en gång till , det enda jag ber om.

Om du ristar i trädet och ser det som dom andra skrivit ?

Ser du kärleken?

Den som funnits i tusen år.

När tv’n var i två färger.

Svart och vitt

Enkelheten

Men kärleken var den samma

Så som den är nu .

Och så som den var igår.

Vi räknar dagarna

Vänder oss i gravarna

Gråter oss så att vi blir till en .

För ensamheten är skrämande

Som små svarta spöken när vi ska sova.

Dom som finns under sänger

Eller i garderoben .

Men med en hand i din blir natten kortare.

Sök efter det som ger dig styrka.

Det som gör livet till till en enkelhet.

Ditt liv

Dina vall

Men två samheten gör valet

Så mycket enklare.

Förlåt, mig kära sysster förlåt-


here we go again

Då var det dax igen för nästa sjukhus besök dom har inte fått mina reslutat. Men anser att mitt tillstånd är kritiskt, vad dom nu menar med det? Har varit sjuk ca en vecka nu och blir inte bättre MÖG.

Bromma när akut här kommer jag , med min underbara kärlek i handen.


to tierd.


 

Jag är trött känns som jag blivit överkörd  av ett tåg eller en lastbil under natten, jag orkar inte må så här längre känner mig som jag är 80år, så fruktansvärt trött och tungt med aningen, test reslutaten skulle komma i morgon men jag tänker ringa i dag för medecinen hjälper inte, och jag orkar inte vara halvdöd det passar inte mig.

Jag har duchat pressis det är ungefär den aktivitet jag orkar under en dag.

håll tummarna för att provresyltaten är negativa, svininfluensa 99procent vanlig influensa 1 procent men vem vet, kanske kanske har jag tur?

 


c'mon.




i'm so sorry.

Nu  är det så, så som du alltid sa att det skulle vara.

Din hjälte är död, borta glömd.

Du som brukade springa efter sätta dina fotspår i snön pressis efter mina.

Jag känner dig utan och innan , du vet så som ingen annan.

Livet springer oss förbi, utan dig får det passera utan att andas

Min vackraste ängel,  leendet jag  aldrig vill glömma.

3 dagar kan vara en evighet, det har jag lärt mig nu

 söndag måndag tisdag

snälla tiden

stanna.



jag har svininfluensan. ?

Förvirrad i dag. I går åkte  vi till akuten i bromma hade svårt för att andas och det var 3dagen av svår förkylning feber och mycket mer. Där var dom hellt fantastiska både läkare och sköterskor. Jag fick massa medecin för mina lungor och för att underlätta det fruktansvärda trycket över bröstet. Fick andas i en massa saker kortison i stora mängder och annat grejs. Tyckte inte att det hjälpte något nämnvärt men mina världen stabiliserades. Kärleken var med och det gjorde upplevelsen mycket lättare. Jag fick inte sitta iblan dom vanliga pasienterna utan fick sitta ensam på deras speciallavdelning. Dom tryckte ner en stor topps i näsan och tårarna ran av sig själv. Läkaren titta på mig och sa jag kommer skriva ut medecin till dig som ni måste hämta i kväll sannolikheten att du har drabbats av den nya influensan är mycket stor ca 99procent , och då du är i riskgruppen pga av din astma måste vi börja behandligen även om vi inte fått dina provresultat ännu, så blir risken till fler komplikationer mindre.

Vi fick åka hem, jag kunde inte sova hade ont i hela kroppen och allt känns overkligt.

Idag ligger jag i soffan, ont i huvet hella kroppen värker hjärtat hoppar över slagg och slår dubbla i bland, det känns som någon står på mitt bröst och en annan håller hårt runt min hals. Jag vågar inte sova men det skulle jag inte heller inte ensam, någon måste höra ifall att min andning blir sämre-.

Jag är rädd och vill att kärleken ska komma hem från jobbet nu, eller att  min älskade lilla sysster kommer för jag skulle behöva henne nu ...





it's dark-

Vad vill ni att jag ska göra? För just nu fattar jag ingenting och jag är trött på att alltid behöva förklara mig pga allt jag ställt till med i mina dagar, alla mina synder och all självömkan. Men sluta förknippa med den jag var , jag är en annan nu , jag är matilda jag är inget av det jag brukade vara. Men pga av mitt förflutna har jag då ingen rätt att gråta , känna sorg, skrika ta ett glas vin och kanske till och med bli berusad. Ni vet sånt som alla andra gör utan att behöva förklara sig eller känna skuld? Den enda lasten som finns kvar är min rökning och det står jag för jag men jag är inte stolt!

Men efter helgen så vet jag inte vad ni begär av mig?

Jag gör ett försök att få er respekt och ert förtroende, ett sissta!  
fråga mig inte varför jag gör det men jag gör det för er spesiellt för dig för jag vill inte behöva betala för gamla synder.
För jag är trött och jag saknar dig.

Inget mer vin ingen öl, inga ciggareter.

Så när ni dricker vin eller festar tänk på mig, för jag har inte den rätten enligt er.

Jag älskar er ni är mitt liv luften jag andas allt som är vackert i livet.

Till dig ..
har jag inte mycket att säga allt som vi delat, allt jag vet om dig all skit du hittat på, har jag hållt mellan oss jag har aldrig dömt dig aldrigt delat med någon det vi pratar om. Men du väljer att tro saker om mig som är ofattbara och sätter mig i den sitsen som du gjorde. När jag tänker på det så kan jag inte riktigt andas för det gör så ont i mitt hjärta vår relation är sönder och sorgen är stor. Men jag vet att det kommer bli bra , någon gång.
Men jag behöver tid mycket tid.


psiko piko diko..?

jag är sjuk, fasen!!! Jag avskyr det, idag fick jag sjukanmäla mig och jag ville inte för jag vill inte vara ifrån mitt nya jobb för jag trivs, jag har kul och känner att jag gör något viktgt. Jag är en förlängd arm och det ger mig kraft och ett ständigt solsken.

Andra saker ger mig stora gråa moln men men jag tänker inte lägga ner någon tid eller kraft på sånt , jag är trött på att försvara mig pga mina gamla synder det var då nu är nu.

Nu ska jag göra massa hälso drycker som ska hjälpa mot förkyllnig snor, huvudvärk och halsen. 
  Funkar det så lovar jag att läga up recepten till alla ni 0personer som läser min blogg.

Mamma och Pappa, jag saknar er ( jag vet att ni läser;)





ello everybödy



Låt oss gå och ducha denna sena måndags kväll, imorgon är det första dagen på jobbet. 
Länktar tills vi ska gå och sova kärleken och jag.


you suck,


Men hey ha det så kul.


oh what a night.

God kväll.

Kajsa åkte nyss hem vi har en trevlig kväll med mammas kanelbullar, tea tända ljus och djupa diskutioner om pojkar och sånt.



I morgon blir en bra dag, det känner jag på mig!


oh lord i belive i made it..

Uppe me den frånvarande tuppen skulle i väg på intervju som gick jätte bra tror jag fick det, lycklig!

så piff och ordentlig var jag när jag skulle på intervju....Nu är det andra bullar och exakt just nu sitter jag med rumpanbar framför datorn, i vår ful snygga retro skinsoffa från en obestämd tid. Hmm  och det är nu konstaterat rumpan klibbar fast ( ett fenomen jag alltid viljat pröva) 
 Nu ska jag in i duchen och njuta av att vårt nya badrum bestående av kakelplater och inte sliten betong.

Ha en fantastisk kväll.


svin influensan, .,

Ska jag vara rädd nu, jag som är rädd för så mycket ska jag lägga till en sak till på min långa lista av räddslor. Ska den va placerad mellan höjder och mörker, ensamhet och kakelacker. Eller ska den helt enkelt vara placerad högst up. Jag har astma , jag röker där av har jag nersatt emunförsvar jag är i riskzonen.  En av dom svenskar som befinner sig inom ramen av dom som sägs vara dom som lättaste drabbas. Och hur blir det med alla dom jag anser att jag älskar är dom någon av alla dom som kommer drabbas , jag suger musten ur det självklara svaret som är JA någon kommer drabbas någon kanske kommer försvinna och jag önskar att alla klarar sig. Men gör dom det är det någon annan som kanske inte ingår i min närhet att drabbas och tvingas genom gå det helvete som sakta belägrar oss  är det rätt av mig att vara självisk? Jag vet inte, men i dessa sitvationer blir man det man är bara människa och en dag utan mina nära och kära är en dag utan liv en dag utan sol  och en dag utan regn. 

Ta hand om varandra och älska bort dagararna som inte bör vara fylda med bråk hårda ord och otvättade händer.


Dame.



Så här fixad var jag vid 08:30 för en av intervjuerna men tyvärr blev planerna ändrade och det blir av i morgon kl 10 istället, känns trist då jag var laddad som attans. Men som tur va så har jag en intervju till idag kl 16:00 med ett annat jobb så det blir jätte bra iaf.




RSS 2.0